Aanbod

We gaan verbindingen maken en of herstellen.

Je zintuigen gaan aan het werk, de focus komt te liggen op ervaren en niet op praten. Wij verdiepen ons samen in jouw situatie en bieden je overzicht en duidelijkheid (wat is er aan de hand). Vervolgens begeleiden wij bij het oplossen en aanpassen van ongewenste situaties en patronen.
De begeleidingstrajecten vinden plaats bij jou of bij ons in Rotterdam in een mooie natuurlijke omgeving. Hier vind jij de rust en de vrijheid om te zien en te voelen waar het jou echt om gaat. Bij Natuurlijk Gecoacht kun je terecht voor:

dagbesteding

Begeleiding aan huis

Begeleiging met paarden

 

Tarieven bekijken
Jacqueline van der Torre

Door wie

Jacqueline van der Torre is gediplomeerd Equine assisted coach. Tevens is ze werkzaam als cliëntondersteuner en zet ze zich in doormidden van ambulante begeleiding bij mensen aan huis. In 2008 schoof ze al in de schoolbanken om zich te verdiepen en te specialiseren in het coachen en counselen. Met veel passie en interesse blijft ze zich ontwikkelen en breidt ze haar kennis uit door zich jaarlijks bij te scholen en te voldoen aan de kwaliteitsregisters en beroepsorganisaties in haar vakgebied.
Haar specialisaties richten zich in het bijzonder op:

1

Contact

Contact en verbinding maken met jezelf en met elkaar. Voelen en bewust ervaren.
2

Lichaamstaal

Wat straal ik uit en komt dit overeen met wat ik echt wil zeggen.
3

Teamverbanden en onderlingen verhoudingen

Wat is jouw rol en invloed in de groep en hoe kun je dit veranderen of sturen.
4

Zelfvertrouwen

Welke invloed heeft jouw zelfvertrouwen in het dagelijks leven en hoe kun je jouw zelfvertrouwen vergroten en bruikbaar inzetten in de praktijk.
5

Leefstijl

Welke keuzes maak jij in het leven en hebben die uiteindelijk het gewenste resultaat.
6

Autisme, angsten, trauma

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aan rust in lijf en hoofd. Voor iedereen die een van onze helden wil zijn en verschil wil maken in eigen leven en die van een ander. Iedereen die oprecht wil kijken naar z’n eigen gedrag en gevoel. Voor iedereen die meer balans en saamhorigheid wil in zijn team!

Visie

Onze visie is dat het heel normaal mag zijn voor iedereen dat je aan je mentale welzijn werkt als dit nodig is. Waarom niet? Je hersenen werken hard en mogen onderhouden worden. Het is immers ook normaal dat we naar de tandarts en de sportschool gaan. Het is niet iets om je voor te schamen, het is iets om trots op te zijn! Door aan jezelf te werken ontdek je patronen en gewoontes die je helpen of juist niet, je kunt ze veranderen als je dit wilt. Bij Natuurlijk Gecoacht maken we gebruik van de natuur en de elementen die zich aandienen. Al onze cliënten zijn voor ons helden, helden die durven kijken en ervaren, helden die in beweging komen, helden die het verschil maken in hun eigen leven en die van de ander.

Jij gaat aan het werk maar je staat er niet alleen voor. Je doorloopt het traject met elkaar; je begeleider, jij zelf, de dieren en de natuur. Ieder heeft zijn eigen invloed en bijdrage.

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

https://www.kreac.nl/onderzoek.html

Coachen met paarden

https://www.kreac.nl/waarompaarden.html

Samenwerking