Aanbod

We gaan verbindingen maken en of herstellen!
Wij verdiepen ons samen in jouw persoonlijke en/of in jullie werk situatie en bieden je overzicht en duidelijkheid (wat is er aan de hand). Vervolgens begeleiden wij bij het oplossen en aanpassen van ongewenste situaties en patronen.
De coachtrajecten vinden plaats bij jou op kantoor of bij ons in Rotterdam in een mooie natuurlijke omgeving. Hier vind jij de rust en de vrijheid om te zien en te voelen waar het jou echt om gaat.

Tarieven bekijken

Door wie

Jacqueline van der Torre is gediplomeerd counselor & coach. Tevens is ze werkzaam als cliëntondersteuner en zet ze zich in doormidden van ambulante begeleiding bij mensen aan huis. In 2008 schoof ze al in de schoolbanken om zich verder te verdiepen en te specialiseren in het coachen en counselen. Met veel passie en interesse blijft ze zich ontwikkelen en breidt ze haar kennis uit door workshops, cursussen, congressen en opleidingen.
Haar specialisaties richten zich in het bijzonder op:

1

Contact

Contact en verbinding maken met jezelf en met elkaar. Voelen en bewust ervaren.
2

Lichaamstaal

Wat straal ik uit en komt dit overeen met wat ik echt wil zeggen.
3

Teamverbanden en onderlingen verhoudingen

Wat is jouw rol en invloed in de groep en hoe kun je dit veranderen of sturen.
4

Zelfvertrouwen

Welke invloed heeft jouw zelfvertrouwen in het dagelijks leven en hoe kun je jouw zelfvertrouwen vergroten en bruikbaar inzetten in de praktijk.
5

Leefstijl

Welke keuzes maak jij in het leven en hebben die uiteindelijk het gewenste resultaat.
6

Autisme en angsten

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aan een opgeruimd hoofd. Voor iedereen die een van onze helden wil zijn en verschil wil maken in eigen leven en die van een ander. Iedereen die oprecht wil kijken naar z’n eigen gedrag en gevoel. Voor iedereen die meer balans en saamhorigheid wil in zijn team!

Visie

Onze visie is dat het heel normaal moet zijn voor iedereen dat we gecoacht worden wanneer we daar behoefte aan hebben. Waarom niet? Je hersenen werken hard en mogen onderhouden worden. Het is immers ook normaal dat we naar de tandarts en de sportschool gaan. Gecoacht worden door een professioneel coach/counselor is onderhoud aan je geest, niets meer niets minder. Vanuit deze overtuiging is de naam Natuurlijk Gecoacht ontstaan.

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

https://www.kreac.nl/onderzoek.html

Coachen met paarden

https://www.kreac.nl/waarompaarden.html

Samenwerking

Natuurlijk ben ik gecoacht!

Natuurlijk laten wij ons coachen!