Skip to main content

Door wie

Ik ben Jacqueline van der Torre en je kunt er wel vanuit gaan dat als jij voor mij kiest dat jij jezelf dan beter leert kennen.

Los van mijn achtergrond in de ambulante zorg ben ik gediplomeerd Equine assisted coach en aangesloten bij beroepsorganisaties en kwaliteitskeurmerken. Meerdere malen per jaar heb ik bijscholing in mijn vakgebied. Niet alleen om mijn kwaliteit van zorg hoog te houden maar ook omdat dit mijn passie is.

Zelf ben ik ook moeder en met een druk gezin van 7 personen en mijn eigen coachpraktijk ken ik dus de klappen van de zweep als het gaat om druk zijn, je ambities en balans houden.

Ik sta bekend als een tikje confronterend en doeltreffend maar ook als warme en zorgzame vrouw met het hart op de goede plek. Ik werk graag met andere vrouwen die ervoor willen gaan en aan de slag willen om te bereiken waar ze naar verlangen.

Mogelijkheden bespreken?
Jacqueline van der Torre
1

Contact

De paarden helpen jou om (weer) sensitief te zijn en afstemmen. Hierdoor ontstaat er hechting en een veilige verbinden met jezelf en met de ander.
2

Lichaam

Mentale stress geeft spanning in je lichaam. Je kunt ontdekken hoe dit aanvoelt en wat je hier aan kunt doen. Van spanning naar ontspanning.
3

Zelfvertrouwen

Welke invloed heeft jouw vertrouwen in jezelf op jouw dagelijks leven en hoe kun je jouw zelfvertrouwen vergroten en bruikbaar inzetten in de praktijk.

Voor wie

Voor jou lieve vrouw! Omdat jij behoefte hebt aan rust in je lijf en hoofd. Jij meer  tijd wil voor jezelf zonder te verliezen wat je dierbaar is. Voor een vrouw die oprecht wil kijken naar zichzelf en meer balans en gevoel van vrijheid wil ervaren. Omdat jij weet dat je “goed genoeg” bent maar dit alleen nog niet altijd zo voelt.

Voor de vrouw die klaar is met dagelijks gespannen zijn en op de automatische piloot functioneren. Je weet als jij jezelf (weer) vind dat je er echt toe doet..

Je hebt echt geen zin en tijd om die burn-out te krijgen of te houden.

Contact opnemen

Visie

Heel normaal toch dat je aan je mentale welzijn werkt als dat even nodig is, waarom niet? Je hersenen werken hard en mogen onderhouden worden. Het is immers ook normaal dat we naar de tandarts en de sportschool gaan. Het is niet iets om je voor te schamen, het is iets om trots op te zijn! Door aan jezelf te werken ontdek je patronen en gewoontes die je helpen of juist niet, je kunt ze veranderen als je dit wilt. Als jij je goed voelt kan je ook beter voor je dierbare zorgen.

Bij Natuurlijk Gecoacht maak ik gebruik van de natuur, paarden en de elementen die zich aandienen. Zintuigen en sensitiviteit spelen een hele belangrijke rol.

Al mijn cliënten zijn voor mij helden, powervrouwen die durven kijken en ervaren, en die in beweging komen, ze maken het verschil in hun eigen leven en die van anderen door aan zichzelf te werken.

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

https://www.kreac.nl/onderzoek.html

Coachen met paarden

https://www.kreac.nl/waarompaarden.html

Samenwerking