Skip to main content

Herken je dit?

Dagelijks op de automatische piloot functioneren, meestal heb je tijd te kort en spanningsklachten zoals; hoofdpijn, stijve nek en schouders, hartkloppingen horen er inmiddels gewoon een beetje bij.

Je reageert soms kortaf of bent in tranen voor je het weet en denk dan achteraf, heb ik dit nou goed aangepakt?

Je hebt best een mooi leven, een gezin, je werk en je vriendinnen, daar ligt het niet aan. Jij staat vaak voor mensen klaar en als je iets doet dan wil je het goed doen.

Anderen “pleasen”, onzekerheid over wie je bent of over wie je wilt zijn is jou niet onbekend. Je wilt wel tijd en ruimte voor jezelf nemen maar jouw schuldgevoel speelt dan de hoofdrol en bepaalt uiteindelijk jouw keuzes.

Je zou wel eens wat rust willen en willen ervaren dat “het” gewoon goed is zoals het is.

Al die onrust en onzekerheid ben je eigenlijk wel een beetje zat.

Ja, ik herken mij hierin

Hoe zou het voor je zijn als…

  • … Jij je spanning zou kunnen loslaten en meer energie zou overhouden omdat jij beter weet wie jij bent en wat jij wil.
  • … Jij jezelf kan blijven ook als anderen iets anders van je willen.
  • … Jij keuzes kan maken die bij jou passen en jij vol vertrouwen sturing kan geven aan jouw dag zonder de verbinding met jezelf en je dierbare te verliezen of de angst te hebben dat ze je zullen afwijzen.
  • … Jij “de touwtjes” wat kan laten vieren zonder te ervaren dat je de controle kwijt bent.
Jacqueline van der Torre

Dit alles is echt mogelijk.

Als jij nu even stil staat en voor jezelf gaat kiezen.

Ik heb voor jou een effectief traject waarbij ik jou meeneem op reis door en naar jezelf. Dit kan in 7 weken! We gaan samen wandelen in de natuur, je krijgt coachsessies met behulp van paarden in de buitenlucht op een prachtige locatie. Daarnaast krijg je evaluatiegesprekken, geluidsopnames en video’s die je nog extra ondersteunen tijdens deze reis.

Deze investering gaat jou blijvende verandering opleveren op de thema’s die jou nu in de weg zitten. Voor deze waardevolle weken betaal je 750,- euro ex btw (Level 1 traject). Dit is echt een investering voor jezelf met grote waarde voor jouw toekomst.

Aan het einde van deze reis heb jij:

  • Een afname van spanningsklachten
  • Inzicht en bewustzijn over jezelf
  • Meer energie, maar ook innerlijke rust
  • Tools om beter naar je lijf te luisteren
  • Blokkades (deels) verwerkt die jou nu in de weg zitten
  • De kracht om meer te kunnen en durven zijn wie je bent
Jaaa, dit wil ik al zolang en ik schrijf mij nu gelijk in!

In delen betalen
Als je in delen wilt betalen dan kan dat, voor level 1 betaal je dan 2 keer 399,- euro ex btw.

★ ★ ★ ★ ★

Wat andere vrouwen zeggen:

HEEL WAARDEVOL VOOR MIJ WAS DAT IK HEB GELEERD TE LUISTEREN NAAR MIJN GEVOEL EN LICHAAM, ONDANKS WAT ANDEREN ERVAN VINDEN. IK DOE NU BV. GEEN BOODSCHAPPEN MEER OP EEN DRUKKE ZATERDAG

DorienDeelnemer

WAT EEN PRACHTIGE PLEK VOOR COACHING IN DE BUITENLUCHT MET PAARDEN EN TOCH VLAKBIJ HET CENTRUM VAN ROTTERDAM. JE KAN HIER ECHT TOT RUST KOMEN

FloortjeDeelnemer

LACH, LEEF, KOESTER, WENS, HEB LIEF EN VERWONDER. LIEVE JACQUELINE, MET DEZE WOORDEN DENK IK AAN JOU. ZO HEB IK JOU ERVAREN EN JIJ HEBT MIJ GEHOLPEN MIJZELF OOK MEER LIEF TE HEBBEN. JE INSPIREERT EN DAT KOESTER IK.

BirgitDeelnemer

ALS IK TE DRUK BEN DAN GA IK OP DE AUTOMATISCHE PILOOT. IK WEET NU WAT IK DAARAAN KAN DOEN EN HOE IK MEZELF KAN TERUGVINDEN OP SPANNENDE MOMENTEN. SUPER BEDANKT DIT IS VOOR MIJ HEEL WAARDEVOL GEWEEST!

VeronicaDeelnemer

IK HEB VEEL MEEGEMAAKT TIJDENS HET 1e TRAJECT, HET WAS SOMS BEST CONFRONTEREND. JE BENT EEN FIJN PERSOON OM MEE SAMEN TE WERKEN EN IK HEB VEEL VAN JE GELEERD. WE KONDEN OOK HEERLIJK DE SLAPPE LACH HEBBEN, JE BENT EEN GEZELLIG MENS! NUCHTER, WIJS, GOED IN JE VAK EN EEN ALLROUNDER. JE STAAT BOVENAAN MIJN LIJSTJE ALS IK WEER WIL WERKEN AAN MEZELF

AnnekeDeelnemer
Ja, ik kies ook eindelijk voor mezelf en schrijf me nu in

Ik ben er nog niet helemaal uit en vraag mij af….

Ik houd niet van paarden, heb ik hier dan wat aan?

Het is natuurlijk extra leuk als het wel zo is – maar je hoeft niet van paarden te houden. Je mag er zelfs bang voor zijn. De paarden worden ingezet omdat zij oordeelvrij en onvoorwaardelijk zullen zijn. Zij reageren intuïtief en sensitief en zullen jou onvermijdelijk confronteren met jouw eigen gedrag. Ze accepteren jou…gewoon zoals je bent. Zij zullen jou helpen je doelen eerder te bereiken, hoe gaaf is dat!

Ik vind het best veel geld…

Als je het echt niet hebt dan houdt het op natuurlijk, maar de waarde van dit traject is zo veel groter dan deze investering. Het traject duurt 8 weken waarin je elke week life contact hebt met mij en daarnaast ook wekelijks o.a. videomateriaal, geluidsopnames, inspiratieblogs ontvangt. Deze investering is niet alleen van waarde voor 8 weken maar voor de rest van je leven! De vraag die jij jezelf zou kunnen stellen is: gun ik het mezelf en ben ik het waard?

Ik gun het mezelf! Ik schrijf mij in.

…want langer uitstellen is niet goed voor mij!

Op deze service zijn de Algemene Voorwaarden van Natuurlijk Gecoacht van toepassing.